Agenda

Een overzicht van alle activiteiten

De activiteiten en bij behorende datums zijn hieronder weergegeven. Zowel activiteiten die direct in verband gebracht kunnen worden met Strandpaviljoen Neptunus als activiteiten die voor het gehele strand, of omgeving gelden.

Bijzondere openingstijden

Juni

16 juni 2017: Besloten feest, paviljoen gehele dag gesloten

Juli

1 juli 2017: Besloten feest, paviljoen open tot 17:00 uur

November

vrijdag 10 & vrijdag 17 november gesloten i.v.m. vakantie

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een besloten feest? Mail: strandpaviljoenneptunus@gmail.com t.a.v.  Jan van den Broek

Beachvolleybal 2017

Zomeravondtoernooien recreatief 4 vs 4

Strandsport Zeeland organiseert elke zomer De Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien. Dit zijn recreatieve toernooien die 6 weken lang, 3 avonden per week, op verschillende stranden op Walcheren (één van de eilanden van Zeeland) worden gespeeld. Lekker sportief bezig zijn met beachvolleybal en daarna op het paviljoen genieten van de zonsondergang en een heerlijk hapje en drankje.

Data en tijden
De Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien worden gehouden van dinsdag 11 juli t/m donderdag 17 augustus 2017. Elke avond begint het toernooi om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur.

 

Elke dinsdag avond in het seizoen! (juli – augustus)

VERLENGD TOT EIND SEPTEMBER

Onbeperkt mosselen (graag reserveren)

Elke dinsdag avond van het seizoen kan je onbeperkt mosselen komen eten op strandpaviljoen Neptunus. De keuken zorgt voor de beste zeeuwse mosselen van het strand en de bediening zorgt voor een gezellige, ongedwongen sfeer zodat er vooral genoten kan worden tijdens een geweldige zomer avond! Tot snel!