Agenda

Een overzicht van alle activiteiten

De activiteiten en bij behorende datums zijn hieronder weergegeven. Zowel activiteiten die direct in verband gebracht kunnen worden met Strandpaviljoen Neptunus als activiteiten die voor het gehele strand, of omgeving gelden.

Bijzondere openingstijden

November

Gesloten van 10 t/m 24 november 2019

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een besloten feest? Mail: strandpaviljoenneptunus@gmail.com t.a.v.  Jan van den Broek

Beachvolleybal

Zomeravondtoernooien recreatief 4 vs 4

Strandsport Zeeland organiseert elke zomer De Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien. Dit zijn recreatieve toernooien die 6 weken lang, 3 avonden per week, op verschillende stranden op Walcheren (één van de eilanden van Zeeland) worden gespeeld. Lekker sportief bezig zijn met beachvolleybal en daarna op het paviljoen genieten van de zonsondergang en een heerlijk hapje en drankje.

Data en tijden
De Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien worden gehouden gedurende 6 weken in Juli en Augustus.

 

Elke dinsdag avond in het seizoen! (juli – augustus)

Onbeperkt mosselen (graag reserveren)

Elke dinsdag avond van het seizoen kan je onbeperkt mosselen komen eten op strandpaviljoen Neptunus. De keuken zorgt voor de beste zeeuwse mosselen van het strand en de bediening zorgt voor een gezellige, ongedwongen sfeer zodat er vooral genoten kan worden tijdens een geweldige zomer avond! Tot snel!