Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien

Beachvolleybaltoernooien

Strandsport Zeeland organiseert elke zomer De Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien. Dit zijn recreatieve toernooien die 6 weken lang, 3 avonden per week, op verschillende stranden op Walcheren (één van de eilanden van Zeeland) worden gespeeld. Lekker sportief bezig zijn met beachvolleybal en daarna op het paviljoen genieten van de zonsondergang en een heerlijk hapje en drankje.

Data en tijden
De Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien worden gehouden van dinsdag 11 juli t/m donderdag 17 augustus 2017. Elke avond begint het toernooi om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur.

Algemene info

  • 1 niveau (geen aparte poules, in principe ook geen aparte jeugdpoules)
  • Teams bestaan uit maximaal 4 personen in het veld. Bij meer dan 4 personen ‘draai je in’. Je kunt je ook alleen opgeven, wij doen dan ons best je te plaatsen in een team. Je mag ook meedoen met een team van 2 of 3 deelnemers, maar je speelt dan wel gewoon tegen een team van 4 personen.
  • 3-20 teams per avond (vol = vol), hangt mede af van het aantal te plaatsen velden i.v.m. het getij
  • Inschrijfgeld € 10,= per team. Heb je een ZeelandPas, dan krijg je eenmalig korting op het inschrijfgeld.
  • Leuk prijsje voor het winnende team
  • Mooi aangeklede locaties
  • Overdag staan er al 2 velden waarop je gratis kunt spelen

Actie
Doe je met je team in één week op alle drie de toernooien mee, dan krijg je op het derde toernooi 50% korting op het inschrijfgeld.

Inschrijven en aanmelden
Van tevoren inschrijven is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Dit kun je doen door te bellen, app-en of sms-en naar Strandsport Zeeland (tel. +31 6-28618623). Aanmelden kan vanaf 18.30 uur op het strand.

Slecht weer
Wij zijn er altijd rond 18.00 uur om de situatie in te schatten, maar in principe gaat het altijd door (behalve bij onweer). Als je je hebt opgegeven, bellen we je als het echt niet door kan gaan. Twijfel je zelf? Bel ons dan op +31 6-28618623.

Na elke avond worden z.s.m. onze foto’s geupload op onze Facebookpagina.

Locatie

Elke woensdagavond: Strandpaviljoen Neptunus, tussen Zoutelande en Westkapelle
Adres: Westkapelseweg, tussen Zoutelande en Westkapelle (strandovergang tussen camping Janse en camping Weltevreden ter hoogte van Het Witte Schip). Strandpaviljoen Neptunus weergeven op een grotere kaart
Parkeren: auto: gratis parkeren op het parkeerterrein bij Beachhotel Zuiderduin of op parkeerterrein bij Kustlicht I (10 à 15 minuten lopen). NIET parkeren in de Melsesweg omdat daar een parkeerverbod geldt en er gecontroleerd wordt; fiets: onderaan de duinovergang.
Webcam: Via de webcam van Strandpaviljoen Neptunus geniet je mee van alle gezelligheid op het strand en op het terras!